Selecteer een pagina

gratis

Ontvang mijn E-Book waarin ik 3 anders dan andere tips met je deel

Jouw gratis E-Book!

Je baalt ontzettend van die overgang….je voelt je opgeblazen, moe, chagrijnig en dan die opvliegers…. Pfft, je zoekt je wild naar tips om te zorgen dat dat allemaal weggaat en het liefst meteen!

Ik heb daarover slecht en goed nieuws voor je. Iedere vrouw is uniek, dus niet iedere tip werkt voor iedereen. Maar het goede nieuws is, dat ik een aantal tips voor je heb die je niet standaard vindt op iedere site. Tips die je dwars door de overgang helpen en waar je vandaag nog mee kan starten.

Download hier gratis 3 tips die anders zijn dan anders om dwars door de overgang te gaan.

Checklist “Avondsnacken”

Iedere avond sta je weer voor de (koel)kast…die stomme overgang ook. Door de hormonen voel je je moe, heb je weinig energie en continue lekkere trek. Overdag lukt het je nog wel, maar ’s avonds ga je geheid voor de bijl voor zoet, vet en/of zout. 

Je baalt er ontzettend van; je wordt er niet energieker van en je taille dijt alleen maar verder uit….maar ja wat kan je er aan doen? Je bent immers in de overgang. 

Wat als ik zeg dat het lang niet altijd aan je hormonen ligt dat je gaat snacken?

Met mijn checklist ‘avondsnacken’ wat bij jou de andere triggers zijn om te snacken. Uiteraard ontvang je ook meteen de eerste tips, zodat de (koel)kast ’s avonds kan dichtblijven!

365 dagen persoonlijke kracht

365 dagen Persoonlijke Kracht

 

Voel je je af en toe wat wiebelig, denk je regelmatig ‘is dit alles of wat wil ik nu’, ben je jezelf en je spullen af en toe kwijt, is je taille langzaam aan het verdwijnen, ben je 40 jaar of ouder? Dan is de kans groot dat je in de overgang zit.

De overgang gaat niet alleen over fit en gezond blijven. Het is ook de fase dat je opnieuw gaat ontdekken wat je belangrijk vindt in het leven, wat je kwaliteiten zijn, wat bij je past en wat je wilt. Doe daarom mee met 365 dagen-persoonlijke kracht en kom door tips, opdrachten en andere leuke dingen erachter waar jouw kracht ligt en hoe je deze kan versterken.

Vitavitale

info@vitavitale.nl
+31(0)6 54923223

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden