Selecteer een pagina

Het is tijd voor jezelf

Het is tijd voor jezelf

Relaxed 50

 SLAPEN IS GOED VOOR ALLES! Goed voor je hormoonsysteem, goed voor je
verzadigingsgevoel, goed voor je concentratie, goed voor je humeur… alles. Maar ja, zeg dat maar tegen een vrouw in de overgang die s nachts wakker wordt, een opvlieger krijgt en vervolgens niet meer kan slapen.

Yoga nidra staat gelijk aan 3 a 4 uur slaap…zeggen ze. Het klopt natuurlijk niet helemaal, maar je raakt er wel heel ontspannen van en tegelijkertijd werk je ook nog aan thema’s als zelfliefde en zelfvertrouwen, omgaan met gedachten, emoties en opvliegers.

Vanaf september 2023 kan lekker in je pyjama of andere makkelijk zittende kleding vanaf de bank, je matje of bed online deelnemen. Op de hoogte blijven? Schrijf je alvast in voor mijn nieuwsbrief en je hoort het als eerste.

 

 

 

Krachtig en kleurrijk 50! 

De overgang is een levensfase waar alle vrouwen mee geconfronteerd worden. Veel vrouwen zien er tegenop en denken dat ze door de overgang ‘afgeschreven zijn’. Maar de overgang is juist een natuurlijk moment om jezelf weer te ontdekken en keuzes te maken; keuzes in wat jij belangrijk vindt in het leven en te doen wat bij jou past.

Ik geef je inzicht in jouw kracht en kwaliteiten en hoe je deze met kleur kan versterken. Ook kijken we hoe je jouw kracht kan inzetten waardoor je ook tijdens de overgang in je element bent. Kortom een traject waarmee jij krachtig, stralend, vol vertrouwen de stap
maakt naar de volgende fase in je leven.

We starten met jouw persoonlijke krachttest. Een 15 minuten test die je overal en nergens kunt maken. Met de uitkomsten geef ik inzicht in jouw verlangen, jouw nummer 1 kracht, je blauwdruk voor succes en geluk en jouw impact. We bespreken dit in 2 sessies. Het complete verslag ontvang je daarna in een online rapport. Dit rapport omvat maar liefst 60 pagina’s en al die pagina’s gaan alleen over jou. Een mooi cadeau voor jezelf! Je betaalt hiervoor € 197.

“Je kunt prachtig zijn op je dertigste, charmant op je veertigste, maar onweerstaanbaar voor de rest van je leven”

Coco chanel

Vitavitale

info@vitavitale.nl
+31(0)6 54923223

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden