Selecteer een pagina

Dwars door de overgang

Dwars door de overgang

Totaal traject “Dwars door de overgang”

Je wist een paar jaar geleden nog zeker, ‘dat overgangsgezeur, daar ging jij mooi niet aan mee doen’. Langzaam maar zeker is die overgang helaas toch je leven in geslopen en eerlijk gezegd je HAAT het.

Herken je dit?

Je voelt je soms echt zo’n duffe, saaie muts worden die pijn aan gewrichten heeft, die het vaak warm heeft en met een rooie kop veel te scherp uit de hoek komt. Je betrapt jezelf er steeds vaker op dat je loopt te klagen, terwijl je je nog zo had voorgenomen dat nooit te gaan doen.

Je lichaam werkt niet mee en je hoofd ook niet. Die vreselijke buik, opvliegers en stijfheid van je lichaam…je lijkt wel een oud wijf, terwijl je actieve leven vraagt om de energie van iemand van 32. Je favoriete kleren zitten niet meer lekker en je loopt thuis steeds vaker in je joggingbroek rond.

En je hoofd, behalve dat het er in de spiegel anders uitziet dan in jouw gedachten, lijkt het soms wel alsof je niets kan onthouden en alles eng begint te vinden. Je stelt tig keer dezelfde vragen aan je pubers, die daar helemaal gek van worden. Je twijfelt over je eigen kennen en kunnen en je baas heeft ook al een paar keer gevraagd of het wel goed met je gaat, omdat ze je zo op het werk niet kennen.

Je vindt jezelf steeds minder leuk en aantrekkelijk en de overgang lijkt een niet te winnen strijd.

Hoe zou het voor je zijn, als je:

  • Je weer blij voor je klerenkast staat en je favoriete broek aan kan zonder je adem in te hoeven houden
  • Het beeld in de spiegel weer past bij hoe jij jezelf in gedachten ziet
  • Je met energie opstaat en ook de rest van de dag energie blijft houden om je dingen te doen
  • Je weer met vertrouwen op je werk zit, zonder bang te hoeven zijn dat je essentiële taken vergeet uit te voeren. want je weet wat je waard bent en je hoofd werkt ook weer mee

Dit is voor jou ook mogelijk! 

Ik geloof er in dat iedere vrouw de leukste en aantrekkelijkste versie van zichzelf kan worden en blijven, die helemaal in haar element is, ook tijdens en na de overgang!

Een ‘one size fits all’ qua kleding wil je niet en werkt niet en dat geldt hetzelfde voor een aanpak. Je bent als vrouw uniek en daar hoort een programma op maat bij. Geen programma met zoek het zelf maar uit met een werkboek en filmpjes, maar 1 op 1 (online)coachmomenten die je verder helpen, zodat je je ook weer echt vrouw voelt.  

We starten met een persoonlijke kracht test. Na de uitslag hiervan ga ik op maat kijken hoe het programma er voor jou uit gaat zien. Ik kan je al verklappen dat ik naar alle aspecten ga kijken en de oplossing vanuit een verrassende hoek komt.

Hoe ziet het er praktisch uit?

  • We starten met jouw persoonlijke krachttest. Een 15 minuten test die je overal en nergens kunt maken en met die uitkomst ga ik kijken wat jij nodig hebt
  • Vervolgens ga ik voor je aan de slag en krijg je binnen (1-2 dagen) jouw persoonlijke coachprogramma en plannen we de 1e sessie in.
  • Je krijgt in totaal 6 coachingsessies van 45 minuten, waarin ik elke stap met jou meekijk en we samen aan de slag gaan om die overgang in control te krijgen en weer blij te worden met jezelf.

De investering

Investeren in dit traject is investeren in een versie van jezelf waar jij weer blij van wordt (en je partner/rest van het gezin ook). Een vrouw die geniet, weet wat ze wil en lekker dwars door de overgang gaat. We gaan zorgen dat je gaat doen wat bij jou past en dat je het volhoudt.

De investering voor dit 3 maanden traject is 447,-.

“When woman take care of their health , they become there own best friend”

Maya Angelou

Vitavitale

info@vitavitale.nl
+31(0)6 54923223

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden