Selecteer een pagina

dit ben ik 

365 dagen persoonlijke kracht

Wie ben ik?

Aangenaam!

Ik ben Esther. In mijn hoofd ben ik nog steeds 32, maar mijn lijf herinnert me er regelmatig aan dat ik toch echt 50+ ben…. Ik kan s ochtends soms met moeite mijn schoenen strikken, terwijl ik ’s middags met mijn handen bij de grond kan. Op een woord of naam komen is soms een crime, maar ik kan zo alle jaren 80 hits – heel erg vals- meezingen. De anti- rimpelcreme is inmiddels voor dagelijks gebruik, maar mijn haar is nog mooi donkerblond (dankzij de kapper).
Als ik kijk wat ik de afgelopen jaren geleerd heb om de overgang te overleven en te genieten van het 50 (+) worden is het goed zorgen voor mezelf, weten wat ik kan en wil,
zorgen voor voldoende ontspanning en me-time en vooral een grote dosis humor (ik kan heel hard lachen om en met mezelf).

“Je kunt prachtig zijn op je dertigste, charmant op je veertigste, maar onweerstaanbaar voor de rest van je leven.”

Coco chanel

leuk om te

weten

Leuke weetjes over mij

 • Mijn favoriete kleur is blauw. Mijn moeder zei vroeger al tegen me ‘je hele
  klerenkast is blauw’. Inmiddels weet ik mijn blauwe powerkleur goed te
  combineren met andere kleuren. Afhankelijk van mijn doel en stemming kies ik de kleuren. Ook jij hebt een powerkleur die je kan inzetten om je kwaliteiten te versterken.
 • Ik drink eigenlijk altijd thee…eentonig? nee hoor…zwarte earl grey thee, groene
  earl grey thee, rooibos earl grey thee, theine-arme earl grey thee, Russische earl grey thee en mijn favoriet is Londen earl grey thee….variatie genoeg dus.
 • Het moet bij mij altijd wel ergens over gaan, ik ben niet zo van de koetjes en
  kalfjes. Dus wil je gewoon wat in het wilde weg kletsen, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres.
 • Ik ben een echt aarde-type: grondig, praktisch, concreet en resultaatgericht! Jouw element bepaalt wat bij jou past en wat je nodig hebt.

Vitavitale

info@vitavitale.nl
+31(0)6 54923223

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden